Villa Viuhka

Villa Viuhkan erikoisuus on 30 asteen kulmassa aukeava oleskelutila, jonka edustalla on suuri suojaisa atriumpihamainen terassi. Terassialuetta rajaa samaan rakennuskompleksiin sijoitetut vierasmaja- ja saunasiipi, sekä viihtyisä lasitettu ulkoruokailutila. Villa Viuhka on loistava ratkaisu rakennuspaikoille, joissa kauniista maisemasta halutaan kaikki irti viemättä pois yksityisyydestä ja tilan intiimiydestä.

Villa Viuhkan selkeän ydinkonseptin ansiosta sen yksilöiminen kunkin asiakkaan tarpeisiin on helppoa – terassia reunustavat siivet ovat helposti mukautettavissa eri käyttötarkoituksia varten.

Villa Viuhka on Honka-mallistomalli.


Villa Leija

Villa Leijaa hallitsee juhlallinen ja läpinäkyvä keskeistila, jonka rinnalle muut huoneet sijoittuvat. Rinnetontille suunniteltu rakennus ottaa kaiken irti maisemista, korkeuseroista sekä ilmansuunnista luonnonvalon suhteen.


Villa Koivu

Rinteeseen sijoittuva Villa Koivu ottaa maiseman täysin haltuunsa kahdessa kerroksessa sijaitsevan viihtyisän ulkotilan avulla. Perinteisempi ulkomuoto on sovitettu moderneihin tarpeisiin.