Saariston arkkitehtitoimisto suunnittelee unelmistasi totta – yli 30 vuoden kokemuksella!

Nauvolainen Arkkitehtitoimisto Aaro Söderlund Oy (per 1990) on erikoistunut räätälöityjen loma-asuntojen, asuntojen, sivuasuntojen, harrastetilojen, saunojen ja vierasmajojen, majoitus-, matkailu- ja toimitilarakennusten – kelluvienkin – sekä venesatamien suunnitteluun. Laadimme myös ranta-asemakaavoja.

Tavoitteenamme ovat kultivoidut, viihtyisät, monikäyttöiset, aikaa ja olosuhteita kestävät ratkaisut. Panostamme suunnitteluprosessin laatuun. Työ etenee selkeissä vaiheissa tiiviissä vuorovaikutuksessa asiakkaamme kanssa, havainnollista 3D-tekniikkaa hyödyntäen. Laserkeilattujen tarkkojen maastomallien avulla saadaan rakennukset suunniteltua huolellisesti paikoilleen. Virtuaalimalleissamme katsoja pääsee liikkumaan itsenäisesti kohteessa jo ennen sen rakentamista. Havainnekuvamme ovat tarvittaessa valokuvamaisen tarkkoja.

Yhteydenpito viranomaisten kanssa jatkuu katkeamattomana koko suunnitteluprosessin ajan. Näin haluamme ennakoida mahdolliset yllättävät viranomaiskäänteet ja valvoa asiakkaamme etua.

Arkkitehdin palveluita käyttämällä voitte edistää rakennuskulttuuria ja ympäristöarvoja, samoin toimivuutta ja käyttäjien elämänarvoa – sekä jalostaa suunnittelukohteen jälleenmyyntiarvoa.