Nauvolainen Arkkitehtitoimisto Aaro Söderlund Oy (per 1990) tarjoaa paikalliset olosuhteet ja rakennusperinteet huomioon ottavia, ekologisesti kestäviä, ainutkertaisia suunnittelupalveluita vakinaisille ja vapaa-ajan asukkaille, taloyhtiöille, sekä yrityksille ja julkiselle sektorille.

Arkkitehtuuripalvelumme kattavat monivaiheiset suunnittelu-, luvitus- ja toteutusprosessit. Räätälöimme teille selkeän palvelupaketin.

Meiltä saatte esisuunnittelun, rakennusmittaukset, rakennussuunnittelun, haluamanne määrän luonnosvaiheita, sekä rakennuslupiin ja säännöksistä poikkeamisiin tarvittavat asiakirjat, ja vielä toteutus-/urakkasuunnitelmatkin.

Päivitetyillä rakennuslupasuunnitelmilla luvitamme mahdolliset rakennustöiden aikaiset muutokset (’RAM’).

Uudisrakennusten lisäksi myös tyylin mukaiset ennallistukset ja laajennukset (jotka näyttävät siltä kuin rakennus olisi aina ollut näin), käyttötarkoituksen muutokset (esimerkiksi loma-asuntojen rakennuspaikkojen jalostaminen pysyvästi asutetuiksi), ja ranta-asemakaavat sisältyvät palveluihimme.

Myös lakisääteinen pääsuunnittelu ja työmaan arkkitehtivalvonta sisältyvät palveluihimme.

Tarjoamme käyttöönne pääkaupunkiseudulla ja erityisesti Turun saaristossa yli 30 vuoden aikana kertyneen kokemuksemme. Yhteistyöverkostomme kattaa keskeiset toimijat luontokartoittajista ja rakenne-, LVIS-, ja KVV-suunnittelijoista vastaavan työnjohtajan palveluihin.

Uskommekin olevamme Saariston Paras Arkkitehtitoimisto!

Olemme valmiita suunnittelemaan talounelmanne todeksi – yhdessä kanssanne!

Lisää tietoa löydät FAQ-osiosta

’Tämän talon tunnelma täytyy itse kokea ja aistia! Aivan mielettömän hieno kokonaisuus. Upea kivitalo, jossa jokainen kohta on tarkkaan mietitty. Sisätilat korkeat ja avarat. Tasoeroilla tuotu tähän kivasti persoonallisuutta ja kontrastia. Olohuoneen takka tuo lämpöä ja sen ääressä voi ihailla isoista ikkunoista huikean hienoa näkymää isolle katetulle terassille ja puutarhaan. Tämä koti soveltuu isommallekin perheelle. Puutarhassa on lähes kaikkea mistä uskallat unelmoida. Täällä kun istut ja kuuntelet veden solinaa, niin unohtuu maailman meno ja arkiset askareet. Varastointitilaa on uskomattoman paljon! Autotalli erikoisuuksineen kelpaa myös vähän vaativammallekin autoharrastelijalle.’

– RV, kiinteistönvälittäjä

’Talo on täydellinen kaikissa suhteissa. Se on kokonaisuudessaan toiminut fantastisesti.’

’Olen erittäin tyytyväinen pääsuunnittelijaan ja valittuun arkkitehtiin!’

’Nyt on niin kaunista, että veti kyllä hiljaiseksi kerta kaikkiaan, olet huippu! Sulatellaan vähän ja palataan asiaan.’

’Aivan loistavaa! Juuri näin.’

– Tyytyväiset Asiakkaat