Arkkitehtitoimisto Aaro Söderlund Oy on vuodesta 1990 tarjonnut olosuhteet huomioon ottavia, ekologisesti kestäviä, ainutkertaisia suunnittelupalveluita vakinaisille ja vapaa-ajan asukkaille, taloyhtiöille, sekä yrityksille että julkisen sektorin asiakkaille.

Arkkitehtuuripalvelumme kattavat monivaiheiset suunnittelu-, lisensointi- ja toteutusprosessit tarpeidesi mukaan. Räätälöimme sinulle selkeän palvelupaketin yhdistämällä luovasti arkkitehtonisen osaamisemme asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin.

Meiltä saat ranta-asemakaavat, projektin esisuunnittelun, rakennusmittaukset, luonnokset, rakennuslupiin ja säännöksistä poikkeamiseen tarvittavat asiakirjat, urakkasuunnitelmat – samoin kuin päivitetyt rakennuslupasuunnitelmat, joissa kuvataan rakennustöiden aikana tehdyt muutokset.

Tarjoamme käyttöönne yli 30 vuoden kokemuksemme. Yhteistyöverkostomme saaristossa kattaa rakennus- ja rakennesuunnittelusta toteutukseen, mukaan lukien rakennusinsinöörin ja vastaavan työnjohtajan palvelut.

Siksi uskommekin olevamme Saariston Paras Arkkitehtitoimisto!

Olemme valmiita suunnittelemaan talounelmanne todeksi – yhdessä kanssanne!

Lisää tietoa löydät FAQ-osiosta

’Tämän talon tunnelma täytyy itse kokea ja aistia! Aivan mielettömän hieno kokonaisuus. Upea kivitalo, jossa jokainen kohta on tarkkaan mietitty. Sisätilat korkeat ja avarat. Tasoeroilla tuotu tähän kivasti persoonallisuutta ja kontrastia. Olohuoneen takka tuo lämpöä ja sen ääressä voi ihailla isoista ikkunoista huikean hienoa näkymää isolle katetulle terassille ja puutarhaan. Tämä koti soveltuu isommallekin perheelle. Puutarhassa on lähes kaikkea mistä uskallat unelmoida. Täällä kun istut ja kuuntelet veden solinaa, niin unohtuu maailman meno ja arkiset askareet. Varastointitilaa on uskomattoman paljon! Autotalli erikoisuuksineen kelpaa myös vähän vaativammallekin autoharrastelijalle.’

– RV, kiinteistönvälittäjä

’Talo on täydellinen kaikissa suhteissa. Se on kokonaisuudessaan toiminut fantastisesti.’

’Olen erittäin tyytyväinen pääsuunnittelijaan ja valittuun arkkitehtiin!’

’Nyt on niin kaunista, että veti kyllä hiljaiseksi kerta kaikkiaan, olet huippu! Sulatellaan vähän ja palataan asiaan.’

’Aivan loistavaa! Juuri näin.’

– Tyytyväiset Asiakkaat